The life of a MODOfan

Direktlänk till inlägg 30 mars 2010

Jag vet att det kommer nyförvärv, del 2

Av Therése - 30 mars 2010 23:59

Fortsättning ifrån Jag vet att det kommer nyförvärv, del 1.


Detta är alltså del två av blogginläggen där jag går igenom de som just nu har kontrakt i Modo som sträcker sig över nästa säsong.


Forwards:

Kristian Forsberg - Ses nog som en spelare som man hoppas kommer att utvecklas till nästa säsong, men för mig så känns det som om han behöver någon säsong i en lägre liga för att kunna utvecklas på bästa sätt.

Magnus Häggström - En kille som jag tror har mycket potential, men han behöver en tränare som tror på honom och ger honom speltid och låter honom spela med "rätt" sorts spelare.

Morten Madsen - En spelare som jag ser som mycket viktig i nästa säsongs trupp. Tror att han har potential att vara mycket bra nästa säsong och kanske få ta lite mer ansvar och kanske få en lite annan roll.

Per-Åge Skröder - Har väl inte haft världens bästa säsong i år, men han har ändå proucerat bra med poäng, och det känndes väldigt skönt när han skrev på ett nytt kontrakt nu.

Niklas Sundström - Hade stora skadebekymmer i början av säsongen och fick det aldrig riktigt att stämma (inte på den nivån som man varit van att se honom spela på i alla fall). Förhoppningsvis så ska han vara helt återställd efter skadan och allt tills nästa säsong samt att han får en bra barmarks- och försäsongsträning.

Per Svartvadet - Modos lagkapten som jag tror gör stor nytta i det dolda. Har hört flera som klagat på Svartadet och ifrågasatt honom, men om man kollar på statistiken så håller han en väldigt jämn nivå de senaste säsongerna.

Mats Zuccarello Aasen - Poängligavinnare, guldhjälmsvinnare, bäste spelare enligt radiosporten och DN säsongen 2009/2010. Är oersättlig inför nästa säsong, men ändå kommer sportchef Fredrik Andersson med största sannorlikhet att bli tvungen att leta efter en ersättare. Sannorlikheten att Zucca inte ska åka över till NHL nästa säsong känns grymt liten även om han har två år kvar på kontraktet med Modo. Men det är bara att önska honom lycka till, för det är han värd, och hoppas på att när han är klar med NHL-äventyret vill återvända till Övik och Modo


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Therése - 3 oktober 2011 02:12

...men kolla gärna in på min nya blogg      Länk: http://www.blogg.allehanda.se/therese/ ...

Av Therése - 21 september 2010 22:42

Det var en hyfsat dålig match sett över 60 minuter idag, även om man fick se någon glimt här och där av fint spel. Men de glimtarna var tyvärr alldelens för korta och för få för att detta skulle vara en intressant match att kolla på med "Modoögon". ...

Av Therése - 19 september 2010 14:37

Modo-TV träffade Morten Madsen efter 3-2 matchen mot Djurgården och den intervjun går att hitta här: http://modo.hockeyligan.se/main.aspx?contentid=235500240897   Håkan Nordström var även på plats under matchen och här finns hans bilder att beskå...

Av Therése - 19 september 2010 13:30

Modo har nu spelat två matcher i 2010/2011 års elitserie och det känns som om man nästan måste byta namn från Modo till "Nya Modo". Man har pratat revansch och allt möjligt sedan det gick utför efter SM-Guldet 2007, men nu känns det äntligen som om m...

Av Therése - 18 september 2010 22:45

För en gångs skull så håller jag helt med Leif Boork (det händer inte ofta) Nils Ekmans påhopp på Kristian Forsberg, som dommarna tydligen valde att blunda för, var fult och ingenting som hör hemma på isen.   "Det ska vara matchstraff" (aftonblad...

Presentation


Denna bloggen kommer handla mycket om sport och med huvudfocuset på hockey, elitserien och Modo. Dock så kommer det nog att kryddas med lite annat också.

Kommentera gärna inläggen :)

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Gästbok

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards